Зерно слова

Любовь Иващенко-Сизых
Джмелі гудуть, гуде і слово,
Що гУдить ненависть і зло.
Зерно те слово чи полова,
Дірявий човен чи весло -

Ніхто тобі цього не скаже,
Не відповість і мудрий бог
Армованою буде пряжа,
Або нікчема, цебто mock.

Не ремствуй, як слова тікають,
Бо ж не домислив, недочув,
Що серденько чиєсь карає
Лиха недоля - дикий щур!


 mock -{ мок } - англ - ложный - фальшивый - насмешка и др.