Ри1елай алудмир

Сельмина Курабекова
РИК1ЕЛАЙ АЛУДМИР

Заз авай сад я сад,
Экуь тир дуьньяда.
Мус аквада вун мад,
Вилериз аквада?

Рик1елай алудмир
Зун рик1елай вуна,
Заз жеда, жеда чир,
Ахварай акуна.
Песня

Вун к1ани яр я зи,
Вилера нур авай,
Лацу лувар я зи
Вили цавуз фидай.

Гъетериз чимивал
Гьик1 гузва ракъини,
Ашукь яз  сад садал,
Ава заз яр к1ани.

Рик1е авай  к1анивал
За вири са ваз гуда,
ХЬайила рик1ер санал,
Гъетер хьиз, цава куда.
Мийир вуна зи рик1 т1ар,
Закай мадни яргъа жез,
Ша,  куьлуьз вегьез камар,
Зи патав, къуьрез къуьрез.
 
    Исполнители РОМИК КЕМБЕРАЛИЕВ и НУРИЯТ АБДУЛЛАЕВА