ШЭНЭ ЖЭЛ

Туяна Цыденова-Очирова
Торгон саhан харгыгаар
Шамбай, тургоор дутэлнэ,
Хонгео хонхын зэдэлээн дор
Жэлэй hубарил мундэлнэ.

Арад зоной сэдьхэлыень
Шэдитэ туяагаар хангана-
Шэнэ жэлэй уймэлдоон
дэлхэй дуурэн тарана.

Хуушан мууhаан мултаржа,
Сагай уудэ hэлижэ,
Шэнэ, арюун сэдьхэлтэй
Буянай замаар гэшхэлэе.

30 декабря 2023г.