Новый год

Ана Величкова
               Болгарский
               Мир и Люди

               
                НОВА  ГОДИНА

                Нова година -
                нови стремежи,
                нови надежди,
                нови копнежи...
                Любов и усмивки,
                полети смели,
                приятелства чисти,
                духовни победи
                и звездни предели
                пред нас
                се разтварят.
                Да е честита
                Нова година -
                мирна и здрава,
                добра и любима!

                Ана  Величкова