Друзьям в Новогоднюю ночь 31 декабря 2023 года

Галина Максимова 6
Друзі мої, милі,
Щирі і завзяті!
Хай дає Бог крила
Щоб себе здолати!
Будьте ви здорові,
Мрійте про вершини,
Будьте талантові
Щохвилини й днини!

Рідні ! З Новим роком !
Хай  м и р н и м  він буде!
В тиші...крок за кроком
Щастя хай прибуде!