А доля берегом

Галина Би-Локур
Так мабуть спізнилися літа,
живою музикою грати.
Весняний такт, зимовий такт-
одномоментно.

І снігом вкрилася трава,
чогось  зарано,
а серце рветься наче птах,
твердить...коханий

Коханий, коханий.
Так і йде наше життя.
А доля берегом,
курличе пісню журавлям
в квітучім терні.