я сильнiша за тебе

Галина Би-Локур
Знаєш, я сильніша за тебе,
 плакати можу мовчки,
дивитись на зорі довго.
Ніхто цього не бачить,
я сміхом збиваю з толку.
 Я сміхом розпалю вогонь.
Я сильніша за тебе
 воїне світу.
Підкину до неба монету,
піймаю орлом.
Я сильніша за тебе,
 не плачу  давно.