Фiнiш чи старт... листя летить

Галина Би-Локур
Фініш чи старт...
листя летить
і в задумі літа,
 як ця синя блакить.

чого тут стою...
чого блукаю тут...
чого слова злітають з вуст,
жагою молодою

Когось може і жду,
когось зустрічаю...
весняний салют
журавлиного граю.

Пройшов буревій.
Злетитть позолота,
а в каплі малій,
залишився ніжності дотик