Сонце заходить, дерева в водi

Галина Би-Локур
Сонце заходить,
дерева в воді.
Я думаю потай,
 про відбитки слідів.

Слідів в тій дорозі,
із ранку доби,
з сивиною в волоссі
з віками ходьби.

Вода наче в ложці.
І дивлчться очі
на промінь і слід,
а вечір пророчить
 вогонь в тій золі.