Лучезарный маяк в Старом порту

Княжна Татьяна Романова
Лучезарный маяк в Старом порту
Легендарного города Канны
Дарует красоту сознания океана.

Княжна Татьяна Романова

Brilliant lighthouse in the Old Port of
The legendary city of Cannes
Grants the beauty of ocean consciousness.

Princess Tatiana Romanova

Le Phare brillant du Vieux Port de
La l;gendaire ville de Cannes
Accord la beaut; de la conscience d’oc;an.

Princesse Tatiana Romanova

Faro brillante del Porto Vecchio
Della leggendaria citt; di Cannes
Concede la bellezza della coscienza dell'oceano.

Principessa Tatiana Romanova

Faro brillante del Puerto Viejo
De la legendaria ciudad de Cannes
Otorga la belleza de la conciencia del oc;ano.

Princesa tatiana romanova

Brilliant Leuchtturm des Alten Hafens
Der legend;ren Stadt Cannes
Gew;hrt die Sch;nheit des Ozeanbewusstseins.

Prinzessin Tatiana Romanova