Берислав. 2023 р к

Коломоец Людмила Ивановна
Вік двадцять перший.Дітворі
У снах приходить буде з жахом.
В руїнах місто. Димарі
Наче забиті чорні цвяхи.
І грудям темним еліватор
Над сивим і старим Дніпром,
Де знову встали брат на брата
Вже без любові. Лиш зі злом.