I лише спогади наповнюють наш дiм

Тамара Ненчина
Мені на восьмий вже десяток повернуло,
А ти залишишся навіки молодим.
Мої солодкі та яскраві дні минули
І лише спогади наповнюють наш дім.

Бажаю твого серця доторкнутись,
Розповісти про те, що в нас і як...
Хоч уві сні легенько пригорнутись,
Отримати від тебе добрий знак.

За все, що в мене є - завдячую тобі,
Усе життя була для тебе КОРОЛЕВА,
Що найміцніший в світі шлюб це Я плюс Ти,
Я Козоріг, а ти по гороскопу "ДЄВА".