Менi пропонуете каву з корицею...

Тамара Ненчина
Мені пропонуєте каву з корицею,
Настрій підняти, насолодитися?
Але я бажаю чогось загадкового,
Трішки земного, а більше казкового.

Синицю в руках приголубити мрію,
Журавлика в небі душею зігрію.
І щастям своїм поділюся не марно,
І в дім свій запрошу, щоб всім було гарно.

Мені для вас, друзі, нічого не шкода,
В віконце погляньте - буяє природа...
Хай квіти цвітуть, посміхаються діти,
І лише війни хай не буде на світі!