Роберт Геррик. Невзгоды

Таня Янтарёва
Любовь богатству рада; а нужда
Невзгоды провоцирует всегда.


Robert Herrick
(1591-1674)

Adversity

Love is maintained by wealth; when all is spent,
Adversity then breeds the discontent.