Турэл hайхан Оронгом

Туяна Цыденова-Очирова
Турэл hайхан Оронгом
Сэлгеэн уужам талада
Сэдьхэлэй хубшэргэй худэлгэн,
Харагданаш, уряалан.

Баян дэлгэр туухэтэй
Янгаажан хасагай тоонто,
Улаан дархашуулай нютаг
Амгалан тэнюун ажаhуунхай.

Сагаан арьбан сэдьхэлтэй
Бэлигтэй, буянтай нютагаархид,
Холуур нэрээ суурханхай
Буряадаймнай  омогорхол болонхой.

2023г.
Туяна Ц-О.