Зберу букет спогадiв

Галина Чехута
Зберу усі найкращі спогади
Свого минулого життя,
Зроблю букет, прикрашу гронами,
Додам ще роси для прикрас.

Згадаю чар гаїв березових,
Життя бурхливу бистрину,
Візьму листочки мрій веселкових,
На них жадання напишу.

Там буде все найзаповітніше,
Усе, чим дихає душа:
І мир, і щастя звичайнісіньке,
Усі плоди моїх уяв…

Букет поставлю на віконечко,
Хай промінь сонця обійма.
Я усміхатимусь вдоволено,
На мить забуду, що війна.