Э. Дикинсон. Как быстротечна... 1771

Елена Тоом
Как быстротечна - неблагоразумна -
Всегда крива - Любовь -
Ей служим не из страха -
Она - весёлый Бог -


How fleet - how indiscreet an one -
how always wrong is Love -
The joyful little Deity
We are not scourged to serve -