Я думаю про тебе коханий

Галина Би-Локур
Я думаю про тебе коханий,
ти знову  чомусь далеко.
А час такий невблаганний,
о, осінь осінього шовку.
Я думаю про тебе коханий,
з тобою народжується день.
А час такий невблаганний,
ніколи, нікого не жде.
Ми держимось з тобою за руки
і ніжність підіймає на крила.
Ти послухай мене, послухай,
я до болю тебе полюбила.
Я думаю про тебе коханий.