iду в снiг, iду в дощ

Галина Би-Локур
Іду в сніг, іду в дощ,
на рівні подиху,
де мягкий стелеться шпориш,
над дахом голуби.

Не говори мені, облиш,
не все блистить, що золото.
Іду у сніг, іду в дощ,
туди де моя молодість.

А горлиці кричать-
не вернеш і не вернеться,
така вона душа,
 до любого все горнеться.