не забувай

Галина Би-Локур
Не забувай, коли дощі йдуть,
не забувай в теплу осінь,
не забувай,коли прискориш ти ходу,
не забувай, що несказанне найдорожче.
Не забувай в зимову заметіль,
не забувай коли холодний вітер.
Не забувай, що все минає в житті,
а я прошу, не забувай все незабуте