ти знов мовчиш

Галина Би-Локур
ти знов мовчиш,
знов в зоні недосяжності,
а ловлю погляд очей
на місячній доріжці.

Не спиться ніч,
блукають очі.
Твоє мовчання, коханий мій,
я зрозуміти хочу.

Твоїх доріг мости,
твоїх доровказів русло.
Я там де ти, де ти,
 серед тривог акустик.

В долоні ладанка,
молюсь, молюсь за твою безпеку.
згорають зорІ в ніч таку,
а я не сплю, не сплю до ранку.