Пливу в човнi життям що зветься

Галина Би-Локур
Пливу в човнi життя, що зветься.
Листи короткі на умі,
торкаються до серця
і як їх зрозуміть.

 Збігають числа в хвилях сьогодення,
і сивина на березі чола.
А ніжність тулиться між нами,
яка б дорога не була.

А ти як сокіл,
 в думці поза хмари.
Про щось говориш в ніжності шовків.
Життя без повторів,
життя без повторів...
І тільки зорі мінливі у горі.