Побачити

Ярослав Мельник 9
Побачити світ напевно досить легко,
Побачити життя у вирі, навколо до снаги
І втратити його можливо також досить легко
Не бачити, коли не озернувся навкруги
Ти озернись навколо і приглянься
Прислухайся на мить до джерела
На сонячне проміння, й посмішку кохання
Зверни увагу
Це все дарує нам життя енергії сповна
Ти не дивись під ноги як захочеш полетіти
Ти не шукай шпарини у житті
Ти дихай вільно і лети на мріях небосхилом
Ти мрій, твори,
життя дароване люби ... (с)
п.с.: автор картини мені не відомий.. Ризька ,1. Київ