Життя, як рiчка протече

Галина Би-Локур
Життя, як річка протече
залишить лиш  нам спогад.

Букет зворушливих камей,
не читані листи в конверті.
І щось додасть, і відніме,
і приголубить словом серце.

Твоє і моє життя перегорне,
щось виділить, і щось прикрасить.
І той букет, зворушлививих камей,
як дотик твій на зустрічі вчорашній