Не обертайся...

Елена Радькова
1.Навіщо за вікном розлитий сум
І тиша тінню лине по кімнаті...
Вже місто спить і ми лишаєм гру...
Недбало серце кинемо за грати...

Повільний поцілунок наче яд,
По краплі плине день, немов спокута...
Та більше не питай чи я твоя
І не дивись услід...Бо погляд - згуба...

Приспів:
Краще не обертайся...
Краще не зупиняй...
То не про наше щастя
Ранок писав листа...

Краще не обертайся
І не чекай вогню...
В ньому згорало щастя,
Втомлене від жалю...

2.Все дуже швидко випито до дна...
Відчую злам... Та я його чекала.
Льод  на губах... Обійми... Знов сама...
Німа докора, що любов примара...