Извиняй

Игорь Приклонский
Он сказал.
Тебе не важен я.
Бог Судья.
Тебе нужны мои деньги.
В понедельник.

Она ответила.
Мой дорогой. Ни шиша.
Тебе не нужна моя душа.
Тебе нужно моё тело.
Захотелось?

Он сказал.
Ну зачем ты так.
В голове моей кавардак.
Я предлагал тебе Рай.
Выбирай.

Она ответила.
Мой дорогой.
Рай твой задуман был
Для другой.
И там нет места для меня.
Извиняй.

Пей чай и не скучай.


* * *


He said.
You don't care about me! Mon ami.
God is the Judge,
You need only my money Honey
On Monday!

She answered.
My Dear. Not a big deal.
You don't need my soul.
You only need my body.
Right, baddy?

He said.
Well, why are you saying this?
My head is a mess.
I offered you the Paradise.
Choose your size!

She answered.
My Dear.
Your Paradise was planned
For another ones. No chance.
The end of romance.
And there's no room for me.
Mon ami.

Drink your tea.
And do not miss me.


5.01.2024