Це ж так просто...

Тамара Ненчина
Бережи себе, свою душу.
Наповнюй добротою своє серце.
Не розмінюйся по дрібницях,
До себе прислухайся...

Щастя – коханим бути разом!
Тренуй та гартуй своє тіло.
Позбавляйся шкідливих звичок.
Присвяти себе улюбленій справі.

Проживи життя гідно...
Це ж так просто...