на стежках де Золотi ворота

Галина Би-Локур
що змінилось
 я вступаю з собою в двобій,
на стежках де Золоті ворота.
І бачу зорі Дніпровській воді,
і розуміння шукаю в нотах.

Що змінилось...
Розуміння тонке, як скло.
Я вступаю з собою в двобій,
а проникливий дух над Подолом,
ходить тихо в юнацькій юрбі,
 потай.

Щось змінилось...
І морщинка лягла на чоло.
Я вступаю з собою в двобій,
а над Хрещатиком знову звучить,
незабутніх днів твоїх соло