Эжы абадаа

Туяна Цыденова-Очирова
1.
Эжым минии дулаахан,
Эжым минии сэбэрхэн
Эжым минии сэдьхэлэйм-
Алтан hайхан нарахан.

Дабталга:
Ургы шэнги hалбаржа,
Ходо залуу, хонгёохон.
Эл;;р энхэ, буянтай
Ябыт, эжым, жаргалтай!

2.
Абам минии зоригтой,
Абам минии х;сэтэй.
Абам минии сэдьхэлэйм-
Yргэн дэлхэй,Сахюусан.

Дабталга:
Тала шэнги сэдьхэлтэй:
Yргэн, баян, зугаатай.
Эл;;р энхэ, буянтай
Ябыт, абам, жаргалтай!

Ходо залуу, зугаатай
Ябыт, минии урихан,
Эл;;р энхэ, буянтай
Эжы, абам жаргалтай.

6января 2024г.