Тiльки в РАГС ми, на жаль...

Тамара Ненчина
А людина Ви, звісно, відважна!
Горда постать і сажень в плечах.
І характер гнучкий, що так важно,
Приємна посмішка на вустах.

Будь-яка вам робота - не старість,
Ви все в дзьобику тягнете в дім...
Для жінок же Ви знахідка й радість,
І звичайно, приглянулись всім.

Чоловік Ви - надійний і справжній,
Так спортивні, знайомі з Едемом,
В мене жодних нема зауважень,
Тільки в РАГС ми, на жаль! Не підемо...

ЖАРТ.