Христос народився!

Таня Карбоницкая
Засяяла зірка - Христос народився!
Славімо, славімо Його.
На грішную землю світ Божий пролився,
Промінням розсіявши зло.

Засяяла зірка, яскравим багаттям
Розвіяла морок пітьми...
Знайшли ми своє, колись втрачене щастя
І душі до світла прийшли.

Засяяла зірка і стало так тепло
І тихо на грішній землі,
Що навіть затихло схвильоване пекло,
свої загасивши вогні.

Засяяла зірка... Ніхто не спроможний
Згасити проміння її...
За зірку хай дякує Богові кожна
Душа, що живе землі.

Засяяла зірка... Світ небом пролився,
Туманом розсіялось зло...
Засяяла зірка! Христос народився!
Славімо, славімо Його!..

07.01.2024