Жа сы и та ым келед

Алибек Курмашев
Жа;сы ;и;та;ым келеді
;ара жерге жеткенде.
К;нді к;ріп к;н к;рмей
осы ;мірден ;ткенде.

Жылап ;алмас ;алын ел
к;нін ;зер к;ретін
ішер су;а зар болып
к;ше кезіп ж;ретін.

;мір деген осы екен
зыр ж;гіріп ;тетін
шын ;тірік аралас
к;нмен т;ндей бір талас.

Жа;сы ;и;та;ым келеді
;алын талды; т;бінде.
;й;тап жат;ан ;аза;ымны;
;;дай берген т;рінде.