Запитання

Галина Чехута
Чи можна обійняти неосяжне,
Пізнати таємниці небуття?
Чи є у світі щастя бездоганне,
Чи в серці ката є якісь чуття?

Чи можна знову вірити зрадливцю,
Зцілити біль обдурених сердець?
Чи можна зазирнути у скарбницю
Всесвітніх недосяжних перехресть?

Як стриматись, коли зіяють рани?
Як повернути зниклі почуття?
Чи можна щастя склеїти з уламків?
Як пережити підлості удар?

Як вберегтись від вчинків необачних?
У чому суть магічних заклинань?
О, скільки запитань є нерозв'язних!
Чи вистачить мого життя і знань?..