Не зарученi ми...

Тамара Ненчина
Не заручені ми і не вінчані,
                Ну, не склалось!
Наші долі у тлінному світі
                Заблукали.
А якби все почати спочатку?
                То б помолились.
Знайшовши один одного за обрієм,
                Порозумілись.
А пліткам i чуждим розмовам...
                Ми б не повірили.
Бо в почуттях своїх земних ми
                Не зневірені.
Святим коханням, першим, шлях всім
                Освітили,
І все тому, що дуже любимо і
                Любили.