Доброго ранку, гарного дня

Галина Би-Локур
Доброго ранку,
гарного дня.
По- зимовому особливого,
По- зимовому птаства пісень,
по-зимовому з синім інеєм,
по- зимовому нехай він йде.
І бути нам, і жити нам!
Намальовні квіти
на скельцях вікон,
намальовані човники
в течії теплих думок.
І жити нам, і бути нам,
в своїх мріях, і днях