Святий Боже, святий правий

Матрёна Донченко -Дидок
Святий Боже , святий правий.
Помилуй і змилуйся над нами.
Адже ми всі твої діти.
І хочемо по правді жити.

Звичайно для цього старатися потрібно
Тоді і жити будемо гідно.
Не будемо нікому зла бажати
Бо цьому нас завжди навчала мати.

Та тільки в житті не завжди так виходить,
Бо дуже багато гріхів по світу бродить.
І дуже тяжко їх всіх оминати,
А потім від них приходиться страждати.

Та як говориться на все воля Божа
І він не дасть ніколи образити нас.
Бо він з нами завжди і дає нам надію,
Щоб ми завжди здійснювали свою мрію.

09.01.2024