последний динозавр

Игорь Приклонский
снова дождь стучит па-па
не могу поймать тональность
он случайно так попал
дождь обычный не финальный
это капля не слеза
написал и жду ответа
я последний динозавр
извини меня за это

тут дожди потом снега
и тепло и снова лужи
ну скажи мне на фига
на фига тебе я нужен
и опять базар вокзал
и совсем не скоро лето
я последний динозавр
извини меня за это

сумасшедашая зима
кто ответит кто поспорит
пуcть она решит сама
где тут горе где не горе
если что не досказал
написал и жду ответа
я последний динозавр
извини меня за это


* * *

the rain is knocking again
I can't catch the tone
he got there by accident
normal rain not final
this is a drop not a tear
I wrote and am waiting for an answer
I'm the last dinosaur
sorry about that

here it rains then snows
and it’s warm and there are puddles again
well tell me what the hell
why the hell do you need me
and again the bazaar station
and summer is not coming soon
I'm the last dinosaur
sorry about that

crazy winter
who will answer who will argue
let her decide for herself
where is there grief where is there no grief
if I didn't say anything
I wrote and am waiting for an answer
I'm the last dinosaur
sorry about that



13.01.2024