Алiшер Кийом. Рубоi 138

Алишер Киямов
Рубої 138

Що ж ти не станеш: Алішер Руссельсхаймi, Кийом?
Адже Руссельсхайм - майже Стамбул, Магріб, Кабул ти зрозуми, Кийом!
Як у Вавилоні (у Багдада) ти на вежу грошей все ж таки займи,
Поки у Франкфурті є банки Heim und... (Хайїм і...), Кийом!