24г, За Лариса - Je taim за Л. Потапова

Величка Николова -Литатру 1
За Лариса - Je taim
Автор - Величка Николова - Литатру 1


Различни сме. С орис разнолика.
И всеки е с това неповторим.

Единствено - талантът - *еднолик е,
от Бог е даден и - забележим.

Пиши, Лариса! Бог те е *помазал!
пиши ни песни. Ние ще четем.

За обич да са и за мир чудесен,
а ние ще ти пеем в хор: - Je taim!

С обич и преклонение пред таланта ти, мила Лариса!

*
*Je taim =  обичам те
*еднолик = даденият (*"помазан") от Бог талант си личи!

14 януари 2024 г.
07 ч.
София
С обич! Лита