Старый Новый год 2024

Галина Максимова 6
Ось і все - Новий рік остаточно
Полонив усі наші оселі!
Білий сніг вигляда непорочно -
Крутить-вертить свої каруселі...

Хай би й рік обнадійливим був би,
Дав би сили діждатись с в о б о д и ,
Щоби подих розтис наші губи
І звільнилась від гніту природа!

Хай здоров'я вселяється в тіло,
Хай душа розквітає щоденно,
Щоби серце у Вас не боліло
І жилося би Вам не буденно!

Зі  С Т А Р И М   ВАС, мої друзі, вже нарешті,
З Новим роком!