***

Альберт Сафиуллин
Не понял я тебя.
Язык Всевышним дан не только
 чтоб сладостно вкушать еду.
Слово говорить только человеку
Им дано из всех земных тварей.
Так почему ты так поступила,
 просто исчезла...
 Значит игра была на мгновенье,
а я дурак тебе поверил!
  Мин сине анламадым.
 Аллаhы Тэгалэнен теле ризыкны
 татлы итепашау очен генэ бирелмэгэн.
 Жирдэге бар жан иялэреннэн бары тик
кешегэ генэ сойлэргэ суз бирелгэн.
Нигэ шулай эшлэден, юкка чыктын...
Димэк, уен бер мизгелгэ булды,
э мин сина ахмак ышандым!