I m running

Григорий Кабанов 2
I'm running for a long...
But where am I?
I don't know,
How and why...
No one can help me
And even I...
Don't know who I'm gonna be,
But I know that a I would very shy...
I'm fighting for a long,
But now I'm tired...
Only I know,
Why I will hide...