Хто ти для мене?

Дарья Тимошенко
Тобі доведеться зі змінами жити.
Але пам'ятай: все міняється з часом.
Буває, не знаєш що далі робити?
Не можеш збагнути, чому ми не разом?
Навіщо так сталось? Яка в цьому користь?
Чому це відразу тоді не скінчилось?

Тож річ не у тому, що мучила совість.
Ти довго для мене приходився кимось.