Переживи

Арина Косарева
Переживи бой.
Переживи смех.
Переживи роль.
Переживи грех.

Переживи власть.
Переживи смерть.
Переживи сласть.
Переживи твердь.

Переживи ложь.
Переживи сон.
Переживи нож.
Переживи звон.

Переживи вой.
Переживи спех.
Переживи боль.
       Переживи всех.