Неможу

Вера Деревьянко
Мене думки страхи замучили
Були жахливими колючими
Змінити в голові хотіла
Та неможливим стало діло

Страхи ніяк  не переможу
І жить в страху уже  не можу
Отак страждаю у біді
Бо живу в її їді
 як іржа жилізо заїдає
Без просвітку
інакше не буває
За бідой біда знов прилітає



.