Летять наш роки по шляху життя

Светлана Назаренко 3
Летять наші роки по шляху життя,
А ми в круговерті проблем та буття.
Та не помічаєм години свої,
Так само, як вічне кружіння землі.

Але все  тримає Бог міцно в руках,
У Нього хвилини, підьоми та крах.
У Нього і смерть,  і життя на вагах,
Любов'ю Своїй відганяє весь страх.

Без Бога всі ми літемо в небуття,
Чекає Він лише людей каяття.
Для нас приготовані Їм небеса,
Де вічне життя, неземная краса.

Летять наші роки по шляху життя.
Чекає в кінці чи Отець, чи Суддя?
Все ближче і ближче останній дзвінок,
Коли зробим в інше життя ми свій крок.

Нехай очі  дивляться лиш в небеса,
Нехай висихає  смятіння сльоза,
Нехай Дух Святий супроводить завжди,
Щоб пити з джерел лиш живої води.

18.01.2024 р.