Не знайдено

Вера Деревьянко
Життя
 з життів у нас складається
Та так жорстоко
що судьба ламається
Неможливо стримати потік біди
 Не маємо одежі і води
Зникає  всяке благо  від людей
Не знайдем корисних   ідей
Щоб влаштували нас усіх
 і лунав навколо дитячий сміх