Уйнама

Рябина Хат
Балык сина кирэк тугел икэн
Нигэ сон син кармак саласын
Кунел очен, кызык итеп кенэ
Жэллэмичэ судан аласын...

Сою сина кирэк тугел икэн
Ялгызларга ник кот саласын
Мэхэббэт утында яналмагач
Ник сон учакларын ягасын?

Ялгызлык арытты,пар эзлим, дип
Интернетка хатлар язасын
Кирэк очен тугел,кызык очен
Кем кунеленэ тозак корасын?

Жылын булмагачтын, сою белэн
Уйнама син якын китермэ
Жылы хислэр кирэк тугел икэн
Пычрак кулын зинхар тидермэ...

Яхшы хатын кирэк, дип чан какма
Ин элек син узен яхшы бул
Утын салмый учак жылыталмый
Баткак жирдэ, ак булалмый юл...