Вона його звiсно ж теж...

Мила Яцко
А він же від неї тане,
Як сніг від променів ніжних.
І все, що про неї знає,
Що сила кохання безмежна…

І стукає  ніч у вікна,
Щоб щастя віч на віч без меж.
А він дуже її хоче,
Вона його, звісно ж, теж…

Буває, що він так  терпить
Капризи її смішні.
То ангели, то чорти уперті
Танцюють у ній , ще й які…

В минуле  закриті всі двері,
Закриті всі брами веж .
Він просто так вірить в неї,
Вона, в нього, звісно ж, теж…

Але якщо йому сумно,
І він є сумний як дитя,-
Обійме вона душею.
Любов-неземне почуття...

Нехай що хотять,кажуть люди…
Всіх слів до душі не збереш,
Він просто її усім серцем любить,
Вона його, звісно ж, теж…