Мiй жорстокий шлях

Вера Деревьянко
Я доярочкою працювала
Молочко тепленьке добувала
Усіх діток світу годувала
Ну я не знала
що з них виростуть бандіти
 а тепер не знаю
де себе від них подіти
Заховалася в Молдові
Дні жорстокі летять нові.
Города зникають
Зникають люди
Як було уже не буде
Ми не зможем рішення життя міняти
Будем жити в горі
Його повна хата ...